bruno-vandevenne-bvba-09.png

Bruno Vandevenne

 

Bruno Vandevenne is de zaakvoerder van 'Tuinwerken Bruno Vandevenne BVBA'. Hij startte in 1992 Tuinwerken Bruno Vandevenne op en heeft ondertussen meer dan 20 jaar ervaring in aanleg en onderhoud van tuinen en bedrijfsterreinen.

 

  • Wij beschikken over een professionele ploeg van gemotiveerde medewerkers.
  • Wij zijn niet afhankelijkheid van derden, vermits wij ons eigen machinepark hebben.
  • Voor onze activiteiten werken wij flexibel en volledig autonoom. Wij doen immers alles zelf.

 

 


 

 

 

Specialisatie in totaalconcepten

 

Door onze knowhow kunnen wij klanten een unieke dienstverlening aanbieden. Wij specialiseren ons voornamelijk in totaalconcepten van zowel privétuinen, als groenzones bij industrie. Wij bieden u een volledige begeleiding op maat aan. Onderhoud met kennis van zaken en eigen personeel ondersteunt het behoud van tuin- of groenzone.

 

De foto's tonen je alvast enkele realisaties van onze totaalconcepten. Deze dienen louter als voorbeeld. Neem vrijblijvend contact met ons op als je een meer volledig overzicht wilt verkrijgen van onze totaalconcepten.

 

 

 


 

 

Een totaalconcept in beeld

 

In het verleden zijn wij te gast geweest in het lifestyle programma "Van puin tot tuin" dat werd uitgezonden op Vitaya. De volledige video kan u hieronder bekijken. (tip : Van zodra je de video start en de balk onderaan is ingeladen, kan je navigeren door op de tijdslijn te klikken.)