bruno-vandevenne-bvba-06.png

Winterwerken

 

Tijdens sneeuwval en vriesperiodes staan wij paraat om zowel particulieren als professionelen bij te staan met onze expertise. Wij beschikken dan ook over aangepaste machines om zout te strooien (tot 8 meter strooibreedte) en sneeuw te ruimen. Veel klanten schakelen ons in voor het vrijmaken van industriële zones.

 

Onze sneeuwruimers zijn geschikt voor zowel parkings als voor smalle doorgangen zoals fietspaden. Ruimen van niet aangevroren sneeuw en strooien van zout kan in één enkele werkgang gebeuren. De sneeuw kan zowel naar links, als naar rechts verplaatst worden. Wij beschikken over een eigen zoutvoorraad en permanentiedienst.

 

Full option pack

 

Gedurende 4-5 maanden houden we de weersvoorspellingen in het oog en staan we paraat om uit te rijden. Van zodra de weersverwachting om 21u kleurcode geel met negatieve temperatuur of sneeuwvoorspelling is, wordt er zout gestrooid tussen 21u en 06u. Indien nodig wordt er vooraf sneeuw geruimd. Bij aanhoudende sneeuw wordt er opnieuw zout gestrooid en/of sneeuw geruimd na 06u of volgens afroep.

 

Wacht niet tot het laatste moment en voorkom veel ijs- en sneeuwellende op parking, inkomstroken, laadkaaien. Contacteer ons voor verdere inlichtingen zoals onder meer het oproepnummer van de permanentiedienst en de gangbare tarieven.

 

Overige werkzaamheden

 

Tijdens de wintermaanden kan u steeds beroep doen op ons voor onder meer volgende werkzaamheden:

  • snoeien & vellen van bomen
  • opkuisen bouwterreinen